Tilat

Neuropointissa on viihtyisät, esteettömät ja valoisat terapiatilat. Avarat yksilöhuoneet, aula, sali ja ulkona oleva ympäristö tarjoavat puitteet monipuoliselle terapialle kaikenikäisille. Tilamme soveltuvat hyvin pyörätuolilla liikkuvalle.

Tilamme sijaitsevat Porvoon Tarmolan teollisuusalueella Pajatie 4:ssa. Vieressä sijaitsevat lounasravintola Ripakka, Kevätkirppis sekä muita yrityksiä ja asutusta. Pihalla on reilusti ilmaista parkkitilaa omalla autolla liikkuville ja invapaikka sisäänkäynnin luona, johon myös taksit pääsevät hyvin.

Sisäänkäynnin luona on kaksi porrasta ja metalliluiska käsijohteineen. Lisäksi ulkona on soittokello yksin tuleville ja apua tarvitseville. Aulassamme voi nauttia kupposen kuumaa, lukea
ajankohtaisia lehtiä tai katsoa televisiota odotellessa.

Käytössämme on 5 yksilöterapiahuonetta, sali (60m2) sekä keittokomero fysioterapian
toteuttamista ja päivittäisten askareiden arvioimista varten. Lisäksi tiloissamme on 1 pieni asiakas wc ja invamitoitettu wc, jossa on bidesuihku. Salimme on helposti muunneltavissa esimerkiksi kuntosalista ryhmäkuntoutustilaksi.


Välineet

Fysioterapian toteuttamista varten meillä on seuraavia laitteita ja pienvälineistöä käytössämme.

Kuntoilulaitteita, kuten nojapyörä, harjoitusportaat, käsi- jalkarestoraattori (manuaalinen ja sähköinen), pulley, steppilauta, Bosupallo, Power plate, punnerruspenkki ja kaksi seisomatelinettä.

Terapiavälineitä, kuten kahvakuulia (2-8kg), voimapalloja (2-3kg), trampoliini, selättimiä, dynair-tyynyjä, Airex-tasapainotyynyjä, tasapainolautoja, selkäkaari, käsipainoja, vastuskuminauhoja, pilatespalloja/-renkaita, nojapuut, säädettävä terapiapöytä, Bobath-rullia, erikokoisia terapiapalloja ja pähkinäpalloja, puolapuita, porras, nyrkkeilysäkki, lattiatikakset, vibraattoreita, terapiamattoja.

Apuvälineitä, kuten rollaattori ja kävelysauvat.

Allasterapiassa myös monipuolista harjoitteluvälineistöä.