Tilat

Neuropointissa on viihtyisät, esteettömät ja valoisat terapiatilat. Avarat yksilöhuoneet, aula, sali ja ulkona oleva ympäristö tarjoavat puitteet monipuoliselle terapialle kaikenikäisille. Tilamme soveltuvat hyvin pyörätuolilla liikkuvalle.

Tilamme sijaitsevat Porvoon Tarmolan teollisuusalueella Pajatie 4:ssa. Vieressä sijaitsevat lounasravintola Ripakka, Kevätkirppis, Kierrätyskeskus sekä muita yrityksiä ja asutusta. Pihalla on reilusti ilmaista parkkitilaa omalla autolla liikkuville ja invapaikka sisäänkäynnin luona, johon myös taksit pääsevät hyvin.

Sisäänkäynnin luona on kaksi porrasta ja metalliluista käsijohteineen. Lisäksi ulkona on soittokello yksin tuleville ja apua tarvitseville. Aulassamme voi nauttia kupposen kuumaa, lukea
ajankohtaisia lehtiä tai katsoa televisiota odotellessa. Lapsille on oma pöytäryhmä, jonka äärellä voi esimerkiksi piirtää.

Käytössämme on 5 yksilöterapiahuonetta, Sali (60m2) sekä keittokomero fysioterapian
toteuttamista ja päivittäisten askareiden arvioimista varten. Lisäksi tiloissamme on 1 pieni asiakas wc ja invamitoitettu wc, jossa on bidesuihku. Salimme on helposti muunneltavissa esimerkiksi kuntosalista ryhmäkuntoutustilaksi.


Välineet

Fysioterapian toteuttamista varten meillä on seuraavia laitteita ja pienvälineistöä käytössämme.

Kuntoilulaitteita, kuten crosstrainer, soutulaite, käsi- jalkarestoraattori (manuaalinen ja sähköinen), polkulaite, kävelymatto, pulley, kuntopyörä, stepperi, steppilauta, Bosupallo, Twister, Power plate, AB-gym, punnerruspenkki.

Terapiavälineitä, kuten kahvakuulia (2-8kg), voimapalloja (2-3kg), trampoliini, selättimiä, dynair-tyynyjä, Airex-tasapinotyynyjä, tasapainolautoja, selkäkaari, käsipainoja, vastuskuminauhoja, pilatespalloja/-renkaita, nojapuut, säädettävä terapiapöytä, Bobath-rullia, erikokoisia terapiapalloja ja pähkinäpalloja, puolapuita, porras, nyrkkeilysäkki, lattiatikakset, vibraattoreita, terapiamattoja.

Lapsille tarkoitettuja välineitä, kuten lastentrampoliini käsituella, pieniä pähkinäpalloja, leluja, koripallokori.

Apuvälineitä, kuten rollaattori ja kävelysauvat.

Fysikaalisia hoitolaitteita, kuten ultraäänilaite, TNS, IF, hydrocollator ja parafiini.