Heli Kronberg

Fysioterapeutti (AMK), Somatic
pilates- ja spiraalistabilaatio-ohjaaja.

Olen työskennellyt pitkään eri
ikäisten neurologisten kuntoutujien kanssa mm. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen parissa. Kiinnostukseni kohteena on aina ollut kehon ja liikkumisen hallinta ja niiden haasteet. Olenkin suorittanut useita neurologisen fysioterapian täydennyskoulutuksia mm. Bobath basic ja advanced sekä muita liikkeen, liikkumisen ja arjen toimintojen hallinnan

kohentumiseen tähtääviä koulutuksia. Koulutusteni ja pitkän kokemukseni myötä haluan tukea, etenkin terapeuttisin ja liikeharjoitteluin kuntoutujan toiminta- ja liikkumiskykyä sekä hänen osallistumistaan elinympäristössään.

Somaattisten - tiedostavien liikkeen ja liikkumisen hallintamenetelmien - Somatic pilates- ja Spiraalistabilaatio- ohjaajaksi kouluttautumisen myötä olen saanut lisää fysioterapian työkaluja, joita pyrin käyttämään ja soveltamaan kaikille asiakkailleni yksilöllisesti ja ryhmissä liikuntarajoitteista huolimatta.

Somaattisten fysioterapiamenetelmien kouluttautumiseni jatkuu nyt kehon ja mielen
yhdistävällä Basic Body Awareness- terapia- koulutuksella.

Vapaa-ajallani harjoittelen pilatesta, spiraalistabilaatiota sekä BBAT:ia aktiivisesti itsekin pysyäkseni hyvässä työkunnossa, tunteakseni harjoitusten vaikutuksen myös itsessäni sekä
kyetäkseni olemaan näin paremmin asiakkaiden kuntoutumisprosessissa mukana.
Lisäksi päivitän tietojani kuntoutuksesta ja terveysliikunnasta täydennyskoulutuksissa;
lueskelen ja pohdiskelen omaa ja asiakkaitteni kehon toiminnan haasteita sekä seuraan aktiivisesti kuntoutuksen, terveysliikunnan ja terveydenhoidon julkaisuja. Entisenä aktiivikilpaurheilijana seuraan vapaa-ajallani myös innokkaasti rakasta tanssi- ja opetusharrastustani kilpatanssia kotimaassa ja maailmalla.

p. 040-5906566