Heli Kronberg

Fysioterapeutti (AMK), Somatic pilates- ja spiraalistabilaatio-ohjaaja. Olen työskennellyt pitkään eri ikäisten neurologisten kuntoutujien kanssa mm. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen parissa. Kiinnostukseni kohteena on aina ollut kehon ja liikkumisen hallinta. Olenkin suorittanut useita neurologisen fysioterapian täydennyskoulutuksia sekä muita liikkeen, liikkumisen ja arjen toimimisen hallinnan kohentumiseen tähtääviä koulutuksia. Koulutusteni ja pitkän kokemukseni myötä haluan tukea, etenkin terapeuttisin harjoitteluin, kuntoutujan toiminta- ja liikkumiskykyä sekä hänen osallistumistaan elinympäristössään.

Kehon ja liikkumisen hallintamenetelmien - Somatic pilates- ja Spiraalistabilaatio- ohjaajaksi kouluttautumisen myötä olen saanut lisää liikkumisen ja toimintakyvyn harjoittelun työkaluja, joita pyrin käyttämään ja soveltamaan kaikille asiakkailleni yksilöllisesti ja ryhmissä liikuntarajoitteista huolimatta. Rentoutusohjaajan koulutus fysioterapeutin työkalupakkiin lisäämiseksi kiinnostaa minua juuri nyt.

Vapaa-ajallani harjoittelen pilatesta ja spiraalistabilaatiota aktiivisesti itsekin pysyäkseni hyvässä työkunnossa ja tunteakseni harjoitusten vaikutuksen myös itsessäni. Lisäksi päivitän tietojani kuntoutuksesta ja terveysliikunnasta täydennyskoulutuksissa; lueskelen ja pohdiskelen omaa ja asiakkaitteni kehon toimintaa sekä seuraan aktiivisesti kuntoutuksen, terveysliikunnan ja terveydenhoidon julkaisuja. Entisenä aktiivikilpaurheilijana seuraan vapaa-ajallani myös innokkaasti rakasta tanssi- ja opetusharrastustani kilpatanssia kotimaassa ja maailmalla.